Αποτελέσματα της 8ης Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Δημοτικής Κίνησης ‘Κοζάνη Τόπος να ζεις

fb_img_15433188363622085886385.jpgΠραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο στην Κοζάνη η 8η Τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις».

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον απολογισμό δράσεων, τον οικονομικό απολογισμό και τον πολιτικό απολογισμό της απερχόμενης συντονιστικής επιτροπής οι οποίοι και εγκρίθηκαν από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Ακολούθησαν προτάσεις της απερχόμενης συντονιστικής επιτροπής για τροποποιήσεις στον Κανονισμό Λειτουργίας της Δημοτικής Κίνησης οι οποίες επίσης εγκρίθηκαν ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση.

Στη συνέχεια υπήρξαν τοποθετήσεις και συζήτηση σχετικά με τα πεπραγμένα της απερχόμενης συντονιστικής επιτροπής καθώς και της Δημοτικής Αρχής αλλά και προτάσεις σχετικά με τα προτάγματα και τον τρόπο δουλειάς της Δημοτικής Κίνησης στην πορεία προς τις εκλογές του Μαΐου.

Υπήρξε πλήρης σύμπνοια στο γεγονός ότι η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» οφείλει να συνεχίσει την πορεία της ως μία ανοιχτή, συμμετοχική, αυτόνομη, ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική πολιτική συλλογικότητα με τεκμηριωμένες θέσεις, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στους δημότες εκπροσωπώντας το νέο, το διαφορετικό και το ελπιδοφόρο υποστηρίζοντας τη θέση ότι το μέλλον δεν χτίζεται με άρνηση αλλά με θέση και όραμα.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή της νέας συντονιστικής επιτροπής η οποία είναι (με αλφαβητική σειρά):

 1. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 2. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 3. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ
 4. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΑΚΗΣ
 5. ΚΟΥΖΙΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
 6. ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
 7. ΜΠΟΥΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 8. ΝΕΒΕΣΚΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΤΣΑ
 10. ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
 11. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ

Κοζάνη 3 Δεκεμβρίου 2018

Η Συντονιστική Επιτροπή