Αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης των μελών της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης για τον νέο δήμο Κοζάνης “Τόπος να ζεις”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία η ανοιχτή γενική συνέλευση των μελών της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης: Κοζάνη «Τόπος να ζείς», με μεγάλη προσέλευση Δημοτών της ευρύτερης περιοχής του νέου Δήμου Κοζάνης.

Έγινε ένας απολογισμός της έως τώρα δράσης της κίνησης μας, όπου συνοδέυτηκε με μια παρουσιάση των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων μας εώς τις εκλογές. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία του προγράμματός μας, σαν  αποτέλεσμα της λειτουργίας των θεματικών ομάδων που έχουμε εδώ και καιρό συγκροτήσει, ενώ ακολούθησε ένας ανοιχτός κι εποικοδομητικός διάλογος όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει ενεργά,  να πάρει τον λόγο και να εκφραστεί, όπως και έγινε.

Τέλος, τηρώντας την αρχική μας δέσμευση για ανοιχτές διαδικασίες, το σώμα της γενικής συνέλευσης εξέλεξε μετά από ομόφωνη απόφαση  ως επικεφαλή του συνδυασμού, τον κ. Ιωαννίδη Ελευθέριο (μέλος της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης).

Η ανοιχτή Γενική Συνέλευση ήταν μόνο το ξεκίνημα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε των ανοιχτό και δημοκρατικό χαρακτήρα μας, αυτό που μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε πως είμαστε πραγματικά μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση ενεργών πολιτών για τον νέο δήμο Κοζάνης. Πιστέυουμε πως ήρθε η ώρα για όλους τους ενεργούς πολίτες της περιοχής μας, να γίνουμε η αλλαγή που επιδιώκουμε να φέρουμε.

Η συντονιστική επιτροπή.

http://www.toposnazeis.gr