Δήλωση υποψηφιότητας της Τζελαπτσή Σουλτάνας (Άννα) με τον συνδιασμό ‘Κοζάνη – Τόπος να ζεις’ με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Ιωαννίδη

Τζελαπτσή Σουλτάνα

Τζελαπτσή Σουλτάνα

Αναρωτιέμαι ως πότε εμείς οι απλοί πολίτες θα στηρίζουμε και θα ψηφίζουμε πολιτικούς δημάρχους ανίκανους ψεύτες, ανθρώπους που έχουν κάνει την πολιτική επάγγελμα που θεωρούν το δημαρχείο τσιφλίκι τους που τάζουν θέσεις εργασίας και μόλις βγουν στην εξουσία σφυρίζουν αδιάφορα στην απόλυση των σχολικών φυλάκων, των δημοτικών αστυνομικών, των καθαριστριών, στο κλείσιμο  σχολείων και μάλιστα των επαγγελματικών σχολείων προκειμένου να βρουν ανοιχτό πεδίο τα ιδιωτικά ΙΕΚ.

Άβουλοι γιατί έτσι τους προστάζει το κόμμα τους. Αποφασίζουν για ΜΑΣ χωρίς ΕΜΑΣ φορτώνοντας και χρεώνοντας στις πλάτες μας με ανύπαρκτα η και μισά κακότεχνα έργα υποτιμώντας την νοημοσύνη μας όταν κλείνουν τις λακκούβες προεκλογικά.

Έχω να πω πολλά και είμαι σίγουρη πως εσείς έχετε να πείτε ακόμα περισσότερα.

Έκανα ένα μικρό βήμα και σηκώθηκα από τον καναπέ και βρήκα την δημοτική κίνηση ΄Κοζάνη – τόπος να ζεις’ όπου όλοι μας έχουμε λόγο εκεί. Όπου πιστεύουμε στην σωστή και δίκαιη διαχείριση, στην αλληλεγγύη, στην προσφορά, στην στήριξη των κοινωνικά αδύναμων, στον πολιτισμό στο σεβασμό εκείνων που η φύση μας έχει δώσει απλόχερα και πρέπει να προστατεύσουμε για να τα βρουν και οι επόμενες γενιές, στην δίκαιη κατανομή πόρων στην πόλη και στα χωριά.

Εμείς δεν Αλλάζουμε Νοοτροπία έχουμε ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ