Δήλωση υποψηφιότητας του Γκλούμπου Χαράλαμπου με τον Συνδυασμό ‘Κοζάνη – Τόπος να ζεις’ (υποψήφιος Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης)

Γκλούμπος Χάρης

Γκλούμπος Χάρης

Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1978, όπου μεγάλωσα και κατοικώ ως και σήμερα. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως τεχνολόγος μηχανολόγος οχημάτων.

Φίλες – φίλοι, συνδημότισσες – συνδημότες, χρόνια τώρα ασχολούμαι και παρακολουθώ τα κοινά του τόπου μας ως ενεργός πολίτης.

Για μένα η πρόταση του Λευτέρη Ιωαννίδη, υποψηφίου δημάρχου Κοζάνης για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης αποτέλεσε πρόκληση. Την αποδέχτηκα με χαρά και ως ευκαιρία για να αποδείξω έμπρακτα το ενδιαφέρον μου για τα κοινά, την αγάπη μου για τον τόπο, όπου μεγάλωσα και ζω, τον τόπο που μοιραζόμαστε.

Η αλλαγή στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας συνέπεια του «Καλλικράτη» είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία του νέου Δήμου μας, ενός Δήμου με έντονα συγκριτικά πλεονεκτήματα,τα οποία αν αξιοποιηθούν σωστά θα δώσουν προοπτική ανάπτυξης σε πολλά επίπεδα.

Στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ‘ΚΟΖΑΝΗ-ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ’ είμαστε άνθρωποι όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών στρωμάτων, της αγοράς, επαγγελματίες, νοικοκυρές,συνταξιούχοι, άνεργοι, υπάλληλοι, άνθρωποι του μόχθου, της επιστήμης και των γραμμάτων, του πολιτισμού,του αθλητισμού, των τεχνών.

Στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ‘ΚΟΖΑΝΗ-ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ’ δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί που αποφάσισαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι για την εξουσία και τις χειραψίες. Είμαστε άνθρωποι με όρεξη και μεράκι για δουλειά. Έχουμε μόνο έναν στόχο, το συμφέρον του δημότη-πολίτη. Θέλουμε να δούμε αυτόν τον τόπο να αναπτύσσεται και να προοδεύει. Και είναι χρέος όλων μας να συμβάλουμε σ’ αυτό. Να δείξουμε ότι όταν νοιάζεσαι για τον τόπο που ζεις και τον αγαπάς είσαι κάθε μέρα παρών στα μικρά καθημερινά προβλήματα του πολίτη και όχι μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Χωρίς πολλά λόγια και υποσχέσεις,αλλά με πράξεις και δημιουργικά έργα. Μόνον έτσι το μέλλον αυτού του τόπου μπορεί να είναι ευοίωνο!


Με εκτίμηση 
Γκλούμπος Χαράλαμπος 
Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ‘ΚΟΖΑΝΗ-ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ’.