Εκπληκτική η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνης με το Στέλιο Κούλογλου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των πολιτών στην εκδήλωση που οργάνωσε την Παρασκευή στο Κοβεντάρειο η Αυτοδιοικητική Κίνηση «Κοζάνη, τόπος να ζεις». Η αίθουσα, οι διάδρομοι και ο προθάλαμος ήταν κατάμεστοι από κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει το επιτυχημένο ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου με τίτλο «Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου».

Το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν όσοι κυβερνούν και διαφεντεύουν τις τύχες του πλανήτη, στις ρίζες της ισλαμικής τρομοκρατίας και στους λόγους που καταδικάζουν στη φτώχεια και την ανέχεια ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Βασίζεται  σε σπάνιο προπαγανδιστικό υλικό, με δραματοποιημένες φιλμ-νουάρ σκηνές κι αποκλειστικές εξομολογήσεις του Τζον Πέρκινς, συγγραφέα γνωστών best sellers.

Μετά την προβολή έγιναν ερωτήσεις στο δημοσιογράφο και ακολούθησε διάλογος, που επεκτάθηκε και στο ελληνικό πρόβλημα.
Τον κ. Κούλογλου προλόγισε το μέλος της Κίνησης Κ. Παπαθανασίου, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο Λ. Ιωαννίδης.

Η εκδήλωση, εκτός των άλλων, έδωσε στα μέλη της Δημοτικής Κίνησης την ευκαιρία
•    να «φρεσκάρουν» τις επαφές τους με τους πολίτες,
•    να διαπιστώσουν ότι αυξάνεται σταθερά η απήχηση της Κίνησης
•    να πάρουν δυνάμεις για νέες δράσεις και πρωτοβουλίες.
Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη : Τόπος να ζεις»
* Επόμενη εκδήλωση της Κίνησης στις 29/3 Τρίτη με θέμα «Καινοτόμες πρακτικές στην πόλη και στο σπίτι» με ομιλητές τους καθηγητές του ΑΠΘ κ. Δαουτόπουλο και κ. Πυροβέτση και τον κ. Τσουκαλά, τ. Πρόεδρο της πρωτοπόρας Κοινότητας Ανάβρας Μαγνησίας.
Φροντίστε να κλείσετε έγκαιρα θέση !