11η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης

Πραγματοποιήθηκε με  μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή την Κυριακή 26/11/2023 στο «Κοβεντάρειο» στην Κοζάνη η 11η Γενική Συνέλευση της  Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις».

 

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον απολογισμό δράσεων της απερχόμενης συντονιστικής επιτροπής από την Γεωργία Λογοθέτη και συνεχίστηκε με τον πολιτικό απολογισμό από τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χάρη Κουζιάκη.

Ακολούθησαν πολλές και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών καθώς και με τον προσανατολισμό και τους στόχους της Δημοτικής Κίνησης για την επόμενη περίοδο τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα συμβούλια των τοπικών διαμερισμάτων όσο και στην επαφή και τις δράσεις της στην κοινωνία.

 

Από την πορεία της διαδικασίας διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η συμμετοχική και δημοκρατική λειτουργία  της Δημοτικής Κίνησης αλλά και η πεποίθηση όλων ότι το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα για συνέχιση της πορείας της Δημοτικής Κίνησης στα κοινά του Δήμου Κοζάνης με τις απαραίτητες όμως αλλαγές και προσαρμογές. Το αποτέλεσμα των εκλογών του Οκτωβρίου ανέδειξε,  σύμφωνα με τις περισσότερες τοποθετήσεις, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν κατάλληλα έτσι ώστε η συμμετοχή της Κίνησης στις επόμενες εκλογές να είναι νικηφόρα.

 

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της νέας συντονιστικής επιτροπής η οποία λόγω μεγάλης διάθεσης συμμετοχής αποφασίστηκε από την Γενική Συνέλευση να είναι 21μελής και αποτελείται από τους (με αλφαβητική σειρά):

 

 1. ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
 2. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΕΥΑ
 3. ΑΡΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 4. ΒΑΒΛΙΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 5. ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
 6. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 7. ΓΙΩΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 8. ΔΗΜΑΚΟΥ ΔΩΡΑ
 9. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
 10. ΖΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 11. ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
 12. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
 13. ΚΟΥΤΙΩΛΑ ΜΑΡΙΑ
 14. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 15. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΝΝΑ
 16. ΜΗΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
 17. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
 18. ΣΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 19. ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ
 20. ΤΟΛΙΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
 21. ΧΙΟΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

Ο νέος συντονιστής/ρια της θα εκλεγεί τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με όσα ορίζονται στον κανονισμό λειτουργίας της Δημοτικής Κίνησης.

 

Κοζάνη 27 Νοεμβρίου 2023

Για τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις»

Η Συντονιστική Επιτροπή