Επίσκεψη στα γραφεία του Κέντρου Υγείας Κοζάνης (πρώην Ι.Κ.Α.) και συνάντηση με τον Όμιλο Δικυκλιστών Κοζάνης πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης και μέλη του συνδυασμού.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από υποψηφίους/ες δημοτικούς συμβούλους όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την Διευθύντρια του ΠΕΔΥ Κοζάνης Ευθυμία Σαββίδου, για τη λειτουργία του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Ο κ. Κουζιάκης εξήρε το έργο του ιατρικού προσωπικού και των υπαλλήλων του Κέντρου που υπερβάλλουν εαυτό προκειμένου να επιτελέσουν το λειτούργημά τους, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που ο χώρος της υγείας έχει δεχθεί τεράστιες πιέσεις. Ο Χάρης Κουζιάκης σημείωσε, ότι ένα ενισχυμένο Δημόσιο Σύστημα Υγείας αποτελεί πυλώνα κοινωνικής δικαιοσύνης και ότι η δημοτική κίνηση «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» διεκδικεί μεταξύ άλλων για την υγεία ένα Ολοκληρωμένο Περιφερειακό Χωροταξικό Σχεδιασμό για την υγεία που θα εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου παροχές υγείας σε όλους τους πολίτες και θα αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό και τις υφιστάμενες υποδομές με ενίσχυσή τους.

 

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση  μεταξύ του Δ.Σ. του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης και της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» με επικεφαλής τον Χάρη Κουζιάκη.

 

Κατά την τοποθέτηση τους, οι εκπρόσωποι του ομίλου, παρέθεσαν μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, με μεγαλύτερη αυτή της έλλειψης μιας σύγχρονης πίστας  MotoCross, αλλά κατέθεσαν και τις δικές τους προτάσεις για εκδηλώσεις. Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης κ. Χάρης Κουζιάκης  εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη δράση του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης αλλά και τις προτάσεις τους  και διαβεβαίωσε για την ανάπτυξη μελλοντικής συνεργασίας στην κατεύθυνση ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link:  https://fb.watch/neIGDFmbhs/