Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Κωνσταντίας Τζώρτζη για την Τοπική Κοινότητα Αιανής με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά και ανακοινώνει για την Δημοτική κοινότητα Αιανής την υποψήφια σύμβουλο Κωνσταντία Τζώρτζη

Η Κωνσταντία Τζώρτζη γεννήθηκε στην Αιανή και έχει δύο παιδιά. Σήμερα είναι συνταξιούχος.

Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Αιανής το 1977 και για 2 τετραετίες μέλος του Δ.Σ. του ίδιου συλλόγου, με δράση στα πολιτιστικά και στα λαογραφικά θέματα.

Είναι μέλος της Δημοτικής Κίνησης από την ίδρυσή της και οραματίζεται μια κοινωνία που θα δίνει στον πολίτη την δυνατότητα να έχει λόγο και να «πράττει έργο» προς όφελος του συνόλου.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας έτσι ώστε αυτά να αποτελούν ζωντανά και υγιή κύτταρα ενός δυναμικού Δήμου και αυτό θα επιδιώξουμε και για την Δημοτική Κοινότητα Αιανής με την Κωνσταντία Τζώρτζη.

#ΔήμοςΚοζάνηςΠρωταγωνιστής
#Συμμετέχουμε_Δρούμε_Κάνουμετηδιαφορά
#οι_άνθρωποι_κάνουν_τον_τόπο
#kozani_toposnazeis