Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Λευτέρη Παπαϊωάννου για την Τοπική Κοινότητα Ανθοτόπου με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιο Πρόεδρο για την τοπική Κοινότητα Ανθοτόπου τον Λευτέρη Παπαϊωάννου.

Ο Λευτέρης Παπαϊωάννου είναι Γεωπόνος με μεταπτυχιακό οινολογίας στο πανεπιστήμιο του Μιλάνου. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα πρασίνου εμπορίας γεωργικών εφοδίων και παρακολούθησης καλλιεργειών και ήταν υπεύθυνος παραγωγής στην βιομηχανία τροφίμων. Σήμερα εργάζεται ως επιθεωρητής βιολογικών προϊόντων και στην πιστοποίηση αυτών.

Οραματίζεται την τοπική Κοινότητα Ανθοτόπου με βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων χωρίς περαιτέρω εγκατάλειψη και απαξίωση.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Ανθοτόπου με τον Λευτέρη Παπαϊωάννου Πρόεδρο.

#ΔήμοςΚοζάνηςΠρωταγωνιστής #Συμμετέχουμε_Δρούμε_Κάνουμετηδιαφορά
#οι_άνθρωποι_κάνουν_τον_τόπο #kozani_toposnazeis