Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» στέκεται στο πλευρό της ομάδας του ΦΣ Κοζάνης

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» εκφράζει την έντονη έκπληξη, απογοήτευση και δυσαρέσκειά της για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και τη δικαίωση του Α.Σ. Μακεδονικού σχετικά με την νομιμότητα συμμετοχής αθλητή της ΑΕ Λευκίμμης στον μεταξύ τους αγώνα.
Η απόφαση αυτή θίγει το περί δικαίου αίσθημα και ανατρέπει ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στον αγωνιστικό χώρο λειτουργώντας σε βάρος των ομάδων της ΑΕ Λευκίμμης και του ΦΣ Κοζάνης.
Η ομάδα του ΦΣ Κοζάνης αναδείχθηκε δίκαια πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Λειτούργησε με επαγγελματισμό και έκανε τιτάνια προσπάθεια τόσο εντός γηπέδου σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και εκτός γηπέδου σε οργανωτικό. Η σκανδαλώδης απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αδικεί αυτό τον αγώνα και ουσιαστικά ακυρώνει κάθε έννοια του ευ αγωνίζεσθαι.
Ελπίζουμε οι ιθύνοντες του χώρου να αντιληφθούν το μέγεθος της αδικίας που έλαβε χώρα με αυτή την απόφαση και να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για το καλό του υγιούς αθλητισμού.
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» στέκεται στο πλευρό της ομάδας του ΦΣ Κοζάνης σε ότι αποφασιστεί περαιτέρω και δηλώνει την διαθεσιμότητά της για την στήριξη των επόμενων κινήσεων με στόχο την δικαίωση.