Καθημερινές είναι οι επισκέψεις του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Χάρη Κουζιάκη και μελών της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» στις τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης

Το Νέο Κλείτος και τον Άργιλο επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις», ενώ την Κυριακής 1 Οκτωβρίου  ο κ. Κουζιάκης και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στις Τ.Κ. Χρωμίου και Λυγερής. Σκοπός των επισκέψεων αυτών ,ήταν να συζητήσουν με τους κατοίκους τα προβλήματα των οικισμών αλλά και να τους ενημερώσουν για τα σημεία του προγράμματος που αφορούν τα χωριά τους αλλά και όλους τους οικισμούς του Δήμου Κοζάνης.

Ο κ. Κουζιάκης στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα, που απασχολεί τα περισσότερα χωριά του Δήμου Κοζάνης και δεν είναι άλλο από το υψηλό κόστος θέρμανσης. Επεσήμανε ότι στο εξαιρετικά σημαντικό αυτό ζήτημα, που αφορά την ποιότητα ζωής των κατοίκων, πρέπει και μπορεί να δοθεί λύση. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με την διεκδίκηση και την αξιοποίηση ισχυρών ανταποδοτικών στις περιοχές, που ήδη είναι κατασκευασμένα φωτοβολταϊκά πάρκα, είτε με την δημιουργία μικρών ενεργειακών κοινοτήτων στις περιοχές, που δεν υπάρχουν φωτοβολταϊκά πάρκα και μόνο εφόσον το επιθυμεί η ίδια η τοπική κοινωνία.

Τέλος ο κ. Κουζιάκης κάλεσε τους κατοίκους να ψηφίσουν συνειδητά και να αποφασίσουν για το μέλλον του τόπου τους σύμφωνα με αυτό, που θεωρούν καλύτερο για τους ίδιους για τα παιδιά τους, για τον τόπο τους και το Δήμο ολόκληρο ενώ τόνισε χαρακτηριστικά , ότι «Δεν ζητάμε ψήφο ανοχής, δεν ζητάμε ψήφο συμπάθειας, δεν ζητάμε ψήφο συγγένειας, ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης για το αύριο του τόπου μας.»

2