Πρώτη συνάντηση εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και συμβούλων Τοπικών Κοινοτήτων με την παράταξη της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη Τόπος να Ζεις”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2024, η 1η συνάντηση εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και συμβούλων Τοπικών Κοινοτήτων με την παράταξη της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη Τόπος να Ζεις”.
Συζητήθηκαν προβλήματα και διευκρινίστηκαν θέματα σχετικά με την λειτουργία των τοπικών κοινοτήτων αλλά και τον καλύτερο τρόπο διασύνδεσης και επαφής της ομάδας των εκλεγμένων συμβούλων και προέδρων με στόχο την κάλυψη δυνατή εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.
Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά το άριστο κλίμα μεταξύ των μελών της παράταξης της Δημοτικής Κίνησης αλλά και η δέσμευση του επικεφαλής Χάρη Κουζιάκη για την υποστήριξη όλων των εκλεγμένων για κάθε θέμα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.
Αποφασίστηκε επίσης η δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου για την λειτουργία των Κοινοτήτων αποτελούμενο από τους Χάρη Κουζιάκη, Κώστα Ζυμάρα, Αντωνία Δαγιόγλου-Κυρατσου και ένα μέλος της συντονιστικής.