Σε μια δύσκολη ώρα για τον τόπο μας κάποιοι με υπεύθυνο θεσμικό ρόλο ψάχνουν τα «like» στα social media

Χθες 21/12/2020 στην έναρξη του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο συγκλήθηκε μετά από αίτημα της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις», η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξαπέλυσε ασυνήθιστη και συκοφαντική προσωπική επίθεση κατά του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής μας κ. Χάρη Κουζιάκη. Φωτογραφίζοντας τον, τον κατηγόρησε για ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο FB, για σχόλια τρίτων προσώπων στην ίδια ανάρτηση, αλλά και για ένα “λάικ” που έκανε ο ίδιος σε σχόλιο.

H σχετική ανάρτηση περιέγραφε τα γεγονότα σύμφωνα με την άποψη του κ. Χ. Κουζιάκη, την οποία ασπάζεται και η Δημοτική Κίνηση, σχετικά με τον χρόνο διενέργειας του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου και αυτό μάλλον ενόχλησε την κα. Πρόεδρο, αφού ανέλαβε τον ρόλο σύγχρονου λογοκριτή θέλοντας προφανώς να στοχοποιήσει οποιαδήποτε κριτική.
Η αναφορά της δε αυτή στην έναρξη μιας τόσο σημαντικής συνεδρίασης παρόντων βουλευτών, αντιπεριφερειαρχών, δημάρχων και φορέων ήταν το λιγότερο άκαιρη και άστοχη, αφού φάνηκε να αγνοεί το ειδικό βάρος της στιγμής και τα μεγάλα διακυβεύματα για το μέλλον του τόπου. Εκμεταλλευόμενη το μεγάλο ακροατήριο και την θέση της προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να προκαλέσει ένταση, να αποπροσανατολίσει την συζήτηση και να σπιλώσει την πολιτική ταυτότητα του κου Κουζιάκη
Να πληροφορήσουμε την κα. Πρόεδρο ότι η προσπάθειά της αυτή θα πέσει στο κενό. Η Δημοτική Κίνηση και οι εκπρόσωποί μας δεν σκοπεύουμε να περιορίσουμε την κριτική μας και να την βάλουμε σε καλούπια. Θα συνεχίσουμε να τιμάμε την ψήφο των συμπολιτών μας με υπευθυνότητα και εγρήγορση.
Η «συγγνώμη» δε του κου Κουζιάκη προς κάθε δημοτικό σύμβουλο που ενδεχομένως θίχτηκε από σχόλιο τρίτου προσώπου στην ανάρτησή του καθώς και η πολιτική μας παρουσία συνολικά ως παράταξη σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, αποδεικνύει τον σεβασμό μας στο Δημοτικό Συμβούλιο σε αντίθεση με αυτούς που εφαρμόζουν τον κανονισμό και επιδεικνύουν ευθιξία κατά το δοκούν.
Σε μια δύσκολη ώρα για τον τόπο μας δυστυχώς κάποιοι με υπεύθυνο θεσμικό ρόλο ψάχνουν τα «like» στα social media, κρίμα.