Στον ΟΚΑΝΑ και σε βιοτεχνικές μονάδες του Δήμου Κοζάνης βρέθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης.

Με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο κ. Νίκο Τσακμάκη και στελέχη του ΟΚΑΝΑ συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Χάρης Κουζιάκης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις». Κατά τη συνάντηση έγινε αναλυτική κουβέντα για τι δράσεις του κέντρου και τη μεγάλη παρέμβαση, που έχει σε θέματα ευαισθητοποίησης κοινού και ιδιαίτερα των μαθητών . Εκ μέρους της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» τονίσθηκε η διαρκής προσπάθεια, που καταβάλει από την ίδρυση της να αναδείξει και να βοηθήσει κατά το δυνατόν στην επίλυση θεμάτων κοινωνικού περιεχομένου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός, ότι πρωτοστάτησε στην ίδρυση του κοινωνικού ιατρείου αλληλεγγύης.

 

Τις εταιρείες Camino Design γνωστή ως Σαμουκατζίδης  και Τεχνομπετόν Α.Ε. επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Χάρης Κουζιάκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» την Τρίτη 3 Οκτωβρίου. Στις επισκέψεις αυτές συζητήθηκαν τα προβλήματα του επιχειρηματικού τομέα ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα, που προκύπτουν για αυτές τις επιχειρήσεις από το υψηλό κόστος ενέργειας.